Plavba jako svatební cesta

Příjemně teplý podvečer, se svým ♥ partnerem stojíte na zadní palubě krásné luxusní lodi, držíte se za ruce a hledíte, jak lodí zčeřené vlny ubíhají k horizontu, kde se právě slunce noří do moře a vše je zalito zlatooranžovým světlem.

Romantická představa, že? A věřte, že to ani zdaleka ještě není všechno! Přidejte si koktejlový bar, přímo tam, na otevřené palubě, a sympatického barmana, který vám připraví zručně aperitiv. Odtud zamíříte do elegantní restaurace pouze o pár palub níže, kde si pochutnáte na výborné à la carte večeři o pěti chodech. Po večeři se v lodním divadle koná zábavné představení, každý večer jiné. Nebo můžete v některém z množství salonů poslouchat hudbu různých žánrů, zatancovat si, případně zkusit ve štěstí v kasinu. A nakonec, pozdě v noci nebo snad až nad ránem, příjemně unavení se odeberete do své moderní a pohodlné kajuty, kde vám váš pozorný stevard rozestlal lůžko.

Zítra na vás čeká nový přístav a nové nezapomenutelné zážitky; a po návratu na loď relax v bazénech, vířivkách nebo ve wellnessu. A zatímco vy si ve dvou naplno užíváte vaši nejkrásnější svatební cestu, početná lodní posádka se postará o vaše pohodlí, zábavu a bezpečnost. Právě proto jsou plavby tak populární.

Líbánky na palubě výletní lodi

Nemalou výhodou plavby jako svatební cesty je i to, že z vaší strany vyžaduje jen velmi malou přípravu, což je vedle veškerého toho plánování a příprav na váš "velký den" nepochybně skvělou zprávou. Stačí si vybrat svoji vysněnou destinaci a termín, určit rozpočet a my vám pomůžeme vše zorganizovat.

Mezi nejatraktivnější líbánkové destinace patří bezesporu Karibik, pro méně zkušené cestovatele je vhodné Středomoří a ti nároční mohou zvolit plavby na Havaji.

Svatební obřad

Samotný úředně platný obřad je na výletní lodi sice také možný, ale jen na lodích určitých lodních společností, například Carnival, Royal Caribbean aj. Jeho zařizování je však natolik náročné, že je lepší se tomu vyhnout a místo toho zvolit pouze symbolický obřad. Může jít o zásnuby, svatební slib nebo o obnovení slibu manželství, oslavu výročí a podobně.

Lodní společnosti MSC a Costa nabízejí novomanželům slevu z ceny plavby, jiné jim poskytnou zdarma kajutu vyšší kategorie nebo alespoň malé překvapení na palubě. Je třeba vždy prověřit, zda se vyplatí aktuální nabídka či sleva pro novomanžele.

Pro dvojice jsou určeny také speciální romantické balíčky služeb, v různých cenových kategoriích. Výběr je i zde velmi široký – od základního svatebního balíčku v intimním duchu až po skutečnou velkolepou party pro celou rodinu a přátele.

Plavba jako dárek

Mnoho klientů vybírá okružní plavbu jako dárek: kulaté narozeniny, výročí svatby, svatební cesta, líbánky, zásnuby, dárek pro rodiče, dárek k ukončení studia a podobně. Pro rodiče jsou velice vhodné plavby s delegátem.

Na lodích je poměrně široký výběr různých druhů kajut od nejjednodušších vnitřních po luxusní a prostorná apartmá. Záleží jen na vašem rozpočtu pro tuto akci, ale věříme, že jsme schopni uspokojit i ty nejnáročnější požadavky.

Aby si obdarovaný užil plavbu co nejlépe, je možné krom plavby samotné přiobjednat různé služby a benefity navíc, jako třeba: 

  • balíček wellness
  • předplacené servisní poplatky
  • předplacené kapesné
  • víno a dárkové sklenky s logem, čokoláda
  • předplacená konzumace v luxusní restauraci na palubě
  • žetony do kasina
  • předplacené výlety v přístavech

Aktuální možnosti k vybrané plavbě vám rádi nabídnou naši cestovní konzultanti, na které se můžete s důvěrou obrátit: info@oneworldtravel.cz.

Inspirujte se: Royal Caribbean - svatební katalog ke stažení

 

Zdroj videa: YouTube, Carnival Cruise Line

Zpět do blogu