Plavby AIDA již s novou lodí AIDACosma

Objevte rozmanitost nové fascinující lodi AIDAcosma.  Nové plavidlo flotily AIDA spojuje to nejlepší ze všech lodí AIDA na jednom místě, nabízí dostatek prostoru a nekonečné možnosti pro vaši oblíbenou dovolenou na moři.

Prvním domovským přístavem lodi AIDACosma se stane Hamburk, odkud vypluje na sérii 6 plavebních okruhů po západní Evropě. Slavnostní křest lodi pak proběhne 9. 4. 2022 také v Hamburku, městě námořníků. A hned poté přijde čas vyrazit do Středomoří fascinující mořskou cestou kolem západní Evropy a dále na Mallorcu do přístavu Palma de Mallorca. Na tomto krásném baleárském ostrově budou začínat týdenní plavby západním Středomořím se zastávkami na tak úžasných místech, jakými jsou korsické Ajjacio či toskánská La Spezia.

  PLAVBY LODÍ AIDACosma  

Loď AIDACosma: milníky

Plavidlo překvapí svými obřími rozměry; délka je 337 m a šířka 42 m. Na celkem 20 palubách čeká hosty mnoho překvapení v podobě adrenalinových atrakcí, velkolepě koncipovaných opalovacích palub s bazény a vynikajících restaurací a barů s velice širokou nabídkou.

Jak postupovala stavba tohoto výletního plovoucího resortu?

  • 15. 8. 2019: symbolický první řez do oceli a tradiční ceremoniál uložení mince pro štěstí do trupu lodi
  • květen 2021: dekorace trupu s typickou pusou naznačující polibek
  • 10. 7. 2021: AIDAcosma je ze suchého doku spuštěna na vodu a poprvé cítí vůni širého moře
  • 23. 10. 2021: převoz z Papenburgu do přístavu v Eemshaven v Nizozemsku, kde dojde k vybavení interiérů, funguje jako hodinky

Fascinující dovolená na moři

Výletní loď AIDAcosma vás bude inspirovat! Mezi nejvýznamnější patří velkolepá otevřená opalovací paluba po celé šířce lodi s bazénem Infinity Pool, ​​vířivkami, barem u bazénu a úchvatným panoramatickým výhledem, zábavní park s krytým hřištěm, dětským bazénem a tobogány, lezecká stěna, fantastické wellness a fitness centrum a samozřejmě nesrovnatelná rozmanitost restaurací a barů.

Mimochodem, AIDAcosma – stejně jako AIDAnova – je provozována stoprocentně na zkapalněný zemní plyn šetrný k životnímu prostředí. Objevte své budoucí oblíbené místo na palubě již nyní.

Opalovací paluby s výhledy na moře

  • spousta opalovacích lehátek je rozmístěna po několika palubách a po celé šířce lodi
  • bazén s prosklenou stěnou - Infinity Pool, vířivky, plážový bar a amfiteátr
  • vyhlídka Ocean View s 270° panoramatickým výhledem na moře
  • Skywalk s průhlednou skleněnou podlahou

Podívejte se, jak bude vypadat opalovací a relaxační paluba:


Zdroj videa: YouTube, kanál AIDA Kreuzfahrten

ST 22. 12. 21

 

Zpět do blogu