Plavby Costa Toscana debutují v Dubaji

Nejnovější italská vlajková loď Costa Toscana, která byla uvedena do provozu loni v březnu, dnes poprvé zavítala do Dubai Harbour Cruise Terminal, nejmodernějšího výletního terminálu v Dubaji, který společnost Costa Group slavnostně otevřela v prosinci 2021. U příležitosti této významné akce se na palubě lodi konala slavnost za účasti místních a italských úřadů.

Po celou zimu 2022/23 bude Costa Toscana nabízet týdenní plavby v Arabském zálivu s vyplutím z Dubaje. Celkem bude od 17. prosince 2022 do 11. března 2023 k dispozici 13 plaveb také s balíčkem služeb "Cruise and Fly", který zaručuje maximální komfort, aniž byste se museli starat o přesuny na loď nebo zavazadla při příletu do Dubaje.

VYHLEDEJ PLAVBY COSTA TOSCANA Z DUBAJE 

Itineráře plaveb z Dubaje

Během týdenní plavby navčíví hosté ta nejkrásnější a nejzajímavější města oblasti Arabského poloostrova. Posuďte sami, trasa plavby vede mezi městy: 

  • Dubaj
  • Abú Dhabí
  • Dauhá
  • Muscat

Společnost Costa nabízí širokou škálu fakultativních výletů, během kterých hosté poznají tyto nádherné destinace, které spojuje moderní futuristická architektura s kouzlem pouště a dávnými tradicemi.

Například v Dubaji je velmi speciální let helikoptérou, který nabízí dechberoucí panorama tohoto neuvěřitelného města. Také si nesmíte nechat ujít výlet do pouště terénním automobilem či projížďku lodí po Dubai Marina.

V Mascatu mohou hosté vyzkoušet plavbu podél pobřeží Ománu na palubě tradiční lodi Dhow nebo výlet do velkolepého kaňonu Wadi Al Arbeieen s jezery vytesanými z barevných hornin Ománu.

V Abu Dhabi si hosté mohou vybrat návštěvu jednoho ze tří nejznámějších městských zábavních parků: Ferrari World pro ty, kteří milují rychlost a závodění; ve Warner Brothers World jde o setkání se slavnými kreslenými postavičkami. Obří vodní park Yas Waterworld se 43 atrakcemi včetně skluzavek, vodních her a bazénů milují rodiny s dětmi. Milovníci umění si nenechají ujít Louvre, skutečné mistrovské dílo současné architektury, kde můžete obdivovat umělecká díla z celého světa.

Pro milovníky golfu je k dispozici také balíček „cruise & golf“, který kombinuje to nejlepší z golfu s tím nejlepším z cruisingu a umožní golfistům hrát v některých z nejkrásnějších klubů v Arabském zálivu během zastávek v přístavu lodi.

Vše na palubě Costa Toscana budou také přizpůsobeno podle destinace

Pod nabídku špičkové gastronomie se podepsali špičky oboru - Bruno Barbieri, Hélène Darroze a Ángel León. Tito tři světově uznávaní šéfkuchaři představí kuchyni výletní destinace prostřednictvím ochutnávek s Destination Misly, které interpretují tradici a chutě místa, které navštívíte následující den. Opět platí, že tři menu restaurací Archipelago, jedno od každého šéfkuchaře, jsou navržena tak, aby jídlem prezentovala moře, po kterém se výletní loď plaví.

Interiéry lodi jsou výsledkem mimořádného kreativního projektu, jehož kurátorem je Adam D. Tihany. Hlavním tématem je Toskánsko a cílem je povýšení a oživení barev i atmosféry tohoto nádherného italského regionu. Nábytek, osvětlení, látky a doplňky jsou „Made in Italy“ vytvořené 15 partnery, kteří reprezentují špičkovou italskou dokonalost.

Nabídka aktivit a zábavy na palubě je nebřeberná a zahrnuje například:

  • spa areál Solemio
  • divadlo s velkolepou show „Essence“, inspirovanou atmosférou „arabských nocí“
  • tematické bary
  • Splash AcquaPark se skluzavkou umístěnou na nejvyšší palubě
  • bohtě vybavený Squok Club pro děti 3 věkových kategorií

Costa Toscana je „chytré plovoucí město“, které může být poháněno zkapalněným zemním plynem a je vybaveno špičkovými technologickými inovacemi navrženými ke snížení dopadu na životní prostředí.

Čtěte teké:
Okružní plavby Dubaj: co nevynechat
Nový cruise terminál v Dubaji
Loď Costa Toscana

Zpět do blogu